Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Målkungen berättar- därför lämnar jag HIF för Nosaby


Joel Wedenell har varit Hässleholms IF:s självklara målgörare under många säsonger och ofta varit med i toppen av skytteligan i division 2. Nu lämnar han laget. Ny klubb blir Nosaby IF, anledningen till klubbytet är privata skäl berättar Wedenell.

-Jag jobbar i Kristianstad och bor precis utanför Kristianstad och dessutom har jag en familjesituationen med en litet barn här hemma. Just nu har jag lagt väldigt många timmar på att pendla till Hässleholm.

Du har spelat för Hässleholms IF från och till i många år, speciellt att lämna?

– Väldigt tråkigt att lämna HIF och jag kommer sakna allt runt klubben, speciellt grabbarna i laget och de personerna som man har träffat fem dagar i veckan i flera år. Men sånt är väl livet, det förändras!

Nu återstår det att se om Wedenell fortsätter ösa in mål även i ett annat sammanhang.

Foto: Hässleholms IF:s hemsida

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.