Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Granit Stagova klar för Torns IF


Torns IF presenterade i måndags att man hade gjort klart med Dardan Mustafa. Nu har klubben gjort klart med nästa heta nyförvärv, nämligen Granit Stagova.

Granit Stagova började sin karriär i Kristianstad BoIS. Därefter har det blivit klubbar som Kristianstad FF, Malmö FF U19, Kristianstad FC, Mjällby AIF och senast Landskrona BoIS. Nu är han klar för Torns IF.

– Vi får in ännu en spelare som höjer konkurrensen och kvalitén i truppen. Granit har erfarenhet från spel i Superettan och det behöver vi. Han är en bolltrygg spelare som både är passningsskicklig och duktig i att hålla i bollen. Med dessa nya värvningar så höjer sig hela spelartruppen ordentligt. Det har vi redan sett de senaste veckorna så det ser onekligen intressant ut för oss när seriespelet väl sätter igång, säger Richard Ringhov om nyförvärvet.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.