Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Peter ”Pidde” Bauer återvänder till Åkarps IF

Foto: Åkarps IF


Den 30-årige målvakten Peter ”Pidde” Bauer väljer att återvända till Åkarps IF där han under säsongerna 2011 och 2012 var aktiv i klubben.

Sedan dess har det blivit klubbar som Lunds BK, FC Rosengård, KSF Prespa Birlik och BK Höllviken. Under den senaste frimånaden i december blev Bauer klar för IFK Trelleborg, men något seriespel blev det aldrig utan nu återvänder Bauer till Åkarps IF inför säsongen 2020.

“När möjligheten kom att ta tillbaka Pidde fanns det inga tveksamheter. Det är en väldigt ödmjuk och en trygg målvakt för hela laget. Pidde är en allround målvakt men framförallt väldigt reflexsnabb och duktig på linjen. Med sin pondus och rutin kommer Pidde bidra extremt mycket för oss under kommande år”, skriver klubben på sin facebook sida om nyförvärvet.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.