Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Samtliga fotbollsmatcher ställs in


Turerna har varit fram och tillbaka. För någon dag sedan meddelande Skånes Fotbollsförbund att man väljer att köra vidare seriespelet som det var planerat. Under onsdagen kom nya direktiv från Folkhälsomyndigheten vilket gör att alla fotbollsmatcher ställs in tills vidare.

I en intervju med Sydsvenskan säger Mats Hansson på Skånes FF följande.

– Plan A från fotbollsförbundet är att stoppa allt seriespel fram till midsommar. Det är också det som flera distrikt beslutat tidigare. Nu får vi omvärdera vårt beslut och ställa in oss i ledet. Formuleringen är väldigt tydlig och skarp från både myndigheter och Riksidrottsförbundet, konstaterar Mats Hansson.

Under torsdagen kommer Skånes Fotbollsförbund med ett längre klargörande angående beslutet.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.