Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Robinsonprofilen hyllar föreningslivet: “Vill promota något som ligger närmast hjärtat”


Ragnar Westberg Martinez är en av de mest profilstarka deltagarna i årets Robinson. Han är dansare till vardags och under programmet syns han ofta bära en orange keps med den tillhörande loggan med texten MIF. För Fotbollshörnan kändes detta väldigt intressant då det klingar med en idrottsförening. Därför ringde vi upp Robinson-profilen för att höra lite kring kepsen och varför han bär den under programmet. Det visar sig också vara just en förening han vill lyfta fram.

– Mellansels IF heter föreningen och den startades av min morfar bland annat år 1942 då han bodde i byn Mellansel. Jag har också själv från sju års ålder vuxit upp i den byn.

Vilka idrotter har du utövat i föreningen?

– Jag har åkt skidor, spelat fotboll, varit simlärare, badvakt you name it! Man kan säga att Mellansels IF har gjort byn lite. Det är en förening som anordnar så att det finns elljusspår, att det finns skidskobanor och att det finns en fotbollsklubb. Anledningen till att jag bär kepsen är att jag ville promota något som ligger mig närmst hjärtat.

Har du fått mycket reaktioner för kepsvalet?

– Mest reaktioner har varit från folket från trakten som känner till föreningen men för folk i allmänhet är det väl mest en orange keps, haha.

Ragnar Westberg Martinez är glad över att han deltog i Robinson 2020 och trots att det blir en del saker som sägs framför kameran är det ingenting han tror att han kommer ångra i efterhand.

– Jag tycker faktiskt att jag sköter mig väldigt bra ändå. Jag kommer nog inte ångra något faktiskt, säger han och berättar om äventyret.

– Det var helt fantastiskt att vara med. Alla vi som är med är väl mer eller mindre narcisister så jag tror att alla vi tycker om att se oss själva på TV. Det kan ibland bli lite överraskningsmoment med vad man har sagt och så men det är bara kul.

Kan du avslöja något smaskigt för oss som nu ska kika vidare på årets Robinson?

– Dramat har bara börjat, haha. Nej, jag vet inte, jag har nog varit den deltagare som varit mest återhållsam med att lämna information.

Livsnjutaren Ragnar Westberg Martinez

Foto: Privat

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.