Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stjärnornas påsk: Geronimo Elia- BK Olympic


Hej Geronimo, hur brukar du fira påsk?

– Jag är troende katolik så för mig är påsken helig. Sedan älskar jag högtider då det innebär att man får umgås med alla nära och kära. Långfredagen är speciell då Jesus korsfästes för oss, det betyder att det är en lugn dag där man inte äter kött eller några godsaker och inte gör något mer än att vara hemma och ”sörja” Jesus. Påskafton firar jag hos flickvännens familj medan vi firar påskdagen hos min familj. Och då är det äta tillsammans, knäcka ägg och umgås som de flesta gör. Söndagen brukar jag även gå till kyrkan.

Hur ser firandet ut i år?

– Det blir inte mycket till påsk i år, tyvärr. Blir nog bara jag och flickvännen. Kanske tittar till familjen en kort stund.

Vilket godis är ett måste i påskägget?

– Jag äter inte vanligt lösgodis men är väldigt svag för choklad så gärna att det ligger massa choklad i!

Foto: BK Olympic

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.