Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

SERIEPREMIÄR | I Fotbollshörnans nya webbprogram kommer vi att träffa tränare och spelare runt om i Skåne. I det första avsnittet av Hörnflaggan möter ni Torns tränare Richard “Kalle” Ringhov som berättar om covid-19:s påverkan på klubben, tankarna inför säsongen och om de nyförvärv som kommit in. Den andra gästen är ett av lagets nyförvärv Dardan Mustafa. Dardan har ett förflutet i den andra lundaklubben Lunds BK och har även allsvensk rutin från hans tid i Gefle.

Vi pratar om den tiden, var han trivts bäst i karriären och varför det blev Torn nu. På slutet får ni ta del av en trixningsutmaning. Apelsin, citron eller lime är frågan. Ett försök gäller!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “TV: Hörnflaggan #1 | Torns IF

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.