Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Jimmy Hultin: “Mentalt slog det omkull”


Seriespelet i division fyra är just nu uppskjutet till slutet av maj. Men om serien börjar då eller ännu senare är fortfarande oklart. Fotbollshörnan har pratat med Limhamn FF:s tränare Jimmy Hultin som tycker så här om att seriespelet inte är igång än.

– Det känns jobbigt så klart man har ju förberett sig på seriespel och jobbat hårt under försäsongen. Så kom detta beslut .

Hur kändes det när beskedet kom?

– Beslutet kändes tungt men samtidigt har man ju förståelse för det men mentalt slog det omkull en så klart.

Det finns inget besked än om enkelserie i de lägre serierna, men om det blir det, hur ställer du dig till det?

– Blir det enkelserie är det bara att acceptera det och då blir det att varje match är som en cup match det blir viktigare varje match man har ej råd att tappa onödiga poäng, men samtidigt tycker jag det går att lösa med dubbelmöte skippa en månads uppehåll i juli man kan ändå inte resa plus förläng säsongen två veckor in på oktober och släng in veckomatcher lite då och då så det blir två matcher vissa veckor .

Vi har redan en lång försäsong i Sverige, som blir ännu längre, hur kommer ni lägga upp det framöver?

– Vi kommer lägga upp det att hålla igång med bara spel sen när man får besked så går man in med hårdare träning och mer taktiskt och förberedelser.

Hur motiverar man spelarna nu när man behöver i princip börja om med sina förberedelser?

– Motivera spelarna det är de tuffa och svåra biten men köra mycket på tävlingar och tävlings moment utmana gruppen och spelarna individuellt.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.