Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Hugo Andersson lämnar Trelleborgs FF

Foto: Trelleborgs FF/Björn Sandberg


Hugo Andersson gjorde debut i Trelleborg FF:s A-trupp under 2016 när han fick hoppa in mot Halmstad BK den 9:e april. Sedan dess har Andersson haft stora skadeproblem som har gjort att han har haft svårt att konkurrera om en plats i truppen.

Nu väljer Andersson att lämna Trelleborgs FF. Vart det blir av är fortfarande oklart.

– Vår avsikt var att Hugo skulle vara en del av årets trupp i Trelleborgs FF men vi har gemensamt kommit fram till att hans fokus nu bör vara att i sin egen takt hitta tillbaka till fotbollen och att få vara skadefri. Han tränar just nu med Vellinge och jag hoppas att Hugo hittar en lösning för att kunna få glädjen till fotbollen tillbaka. Vi kommer fortsatt ha koll på Hugo och önskar honom lycka till, dörren till framtida spel i TFF är inte stängd, säger huvudtränare Kristian Haynes till klubbens hemsida.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.