Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Landskrona BoIS flyttar upp duo

Foto: Landskrona BoIS


Landskrona BoIS väljer att flytta upp två spelare från sitt egna led till A-truppen. Det rör sig om spelarna målvakten Hampus Pauli (född 2002) och mittfältaren Melker Heier (född 2001).

Akademichef Tobias Celedon säger följande till landskronabois.se om spelarna.

-Hampus Pauli är ny sedan i vintras, han kom då från en division 4-klubb så det är väl ett resultat av bra scouting. En explosiv målvakt, bra på fötterna. Lite oskolad, men där finns en väldigt fin utvecklingspotential. En spännande målvakt, inte jättelång, men som sagt bra på fötterna och explosiv, precis sån typ av målvakt vi vill se i BoIS, säger Celedon till landskronabois.se och fortsätter.

-Melker är en offensiv mittfältare. Väldigt bra spelförståelse och teknik. Har länge varit ganska liten rent fysiskt, men vi har sett att där finns något extra med Melker. Han har vuxit på sig de senaste 18 månaderna och tagit stora steg, säger Tobias.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.