Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Anders Grimberg: “Matcherna i Ettan kan sluta hur som”


På söndag är det dags för Lunds BK att äntligen gå in i Ettan Södra. En match som ställs mot nykomlingarna Qviding FIF. Matchen kommer att spelas på Klostergårdens IP med start klockan 14.00.

– Detta är något som vi alla har längtat efter och det märks på truppen också att allvaret kommer närmre nu, säger Anders Grimberg till Fotbollshörnan.

Det har varit en märklig försäsong på många sätt, hur känner du att gå in i ett seriespel utan några direkta träningsmatcher?

– Vi har hunnit med nio matcher innan förbudet kom. Det är lika för alla lag men det är ju klart att man hade önskat sig någon match till.

Hur kommer ni att ladda upp inför söndagens match?

– Som vi har gjort förut när vi trodde att det skulle starta. Vi har hög intensitet i början av veckan och kör sedan match förberedande med lägre intensitet i närhet av match dagen.

Premiär mot Qviding FIF, vad vet du om laget sedan tidigare?

– De låg i vår serie förra säsongen när jag tränade Olympic. Vi har koll på de även denna säsongen. Bolltrygga och kvicka i anfallsspelet. 

En premiär som spelas utan publik, hur tror du den känslan kommer att vara att det är helt tomt på idrottsplatsen på söndag?

– Speciellt, såklart. Vi har pratat om det och detta ska inte påverka oss.

Hur tror du det slutar på söndag?

– Matcherna i Ettan kan sluta hur som, men gör vi det som vi är riktigt bra på så ska vi vinna matchen.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.