Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Trelleborgs FF lånar ut tre spelare


Anfallaren André Reinholdsson lånas ut till Oskarshamns AIK. Lånet sträcker sig över säsongen 2020.

– För bara ett par dagar sedan fick vi en förfrågan från Oskarshamns AIK gällande att låna André. I och med nuvarande läge gällande truppens anfallssida ser vi det som positivt att André får kontinuerlig speltid via en utlåning, säger klubbdirektör Mattias Kronvall.

André Reinholdsson kom till Trelleborgs FF från Ifö Bromölla IF inför säsongen 2019 och spelade 9 matcher för TFF under förra säsongen.

Det står också klart att målvakten Merlin Nuhanovic och försvararen Erik Rasmusson lånas ut till Österlens FF. Låneavtalet Nuhanovic och Rasmusson har till Österlens FF innebär att spelarna kan representera både TFF och ÖFF under utlåningstiden.

Text: Trelleborgs FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.