Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Adi Hadzikadunic klar för Ariana FC

Foto: Ariana FC


Förra veckan stod det klart att Ariana FC hade värvat in målvakten Ovays Azizi. Nu presenterar man ytterligare ett nytt nyförvärv inför den kommande säsongen, nämligen mittbacken Adi Hadzikadunic.

Adi Hadzikadunic är 23 år gammal och kommer senast från division 2-klubben IFK Malmö. I IFK Malmö har det blivit fyra säsonger för Adi och totalt 4388 spelade minuter. Innan dess tillhörde Adi KSF Prespa Birlik.

Till arianafc.se säger Adi följande om flytten.

– Jag behövde en ny utmaning och Arianas projekt lockade. Jag har spelat med många spelare i klubben tidigare och alla har bara sagt bra grejer om föreningen. Inför kommande säsong ska vi göra allt för att vinna, men samtidigt spela en underhållande och offensiv fotboll.

Sportchefen Omid Hushmand säger följande om det senaste nyförvärvet.

– Adi är en spelare som vi har sökt efter i två år, som både är ung men har erfarenhet från att spela på högre nivåer. Adi har en fantastisk fysik och tekniska fötter. Vi ser honom som en spelare som kan stanna hos oss i flera år och bli den general som han har potential till, säger Omid Hushmand och fortsätter.

– Allvaret närmar sig och spelartruppen börjar ta form. Det är en pusselbit som fattas och förmodligen gör vi det klart under veckan, fortsätter Omid Hushmand.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.