Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Björn Sigurbjörnsson: “Vi vet att de är ett riktigt jobbigt motstånd”


Under helgen drar OBOS Damallsvenskan igång. För Kristianstad DFF:s del är det bortamatch mot Kopparberg/Göteborg som gäller. En match som spelas under söndagen klockan 15.00.

– Vi är väldigt taggade, ser fram emot att få äntligen spela en tävlingsmatch. Vi har tränat hårt och hoppas att det kommer synas när vi drar igång.

Hur har ni laddat upp inför årets seriespel?

– Vi har jobbat hårt, sprungit en hel del och hoppas att det kommer att räcka till att klara ett tufft spelschema.

Ni ställs mot Kopparberg/Göteborg, hur är känslan inför matchen?

– Det blir en laddad match, Göteborg har spelat riktigt bra mot FC Rosengård och Vittsjö så vi vet att de är ett riktigt jobbigt motstånd. Men så klart hoppas vi på att kunna ge dem en ordentlig match!

Hur tror du det kommer att kännas att spela seriematch utan publik?

– Vi har redan nu spelat ett par matcher hemma utan publik och det känns tomt, tror inte att det kommer kännas annorlunda i Göteborg då det inte brukar va så mycket folk där ändå. Men det är klart det kommer kännas när vi har hemmapremiär mot FC Rosengård. Där kommer vi känna mer av det.

Om vi går in på matchen mot Kopparberg/Göteborg, hur tror du den kommer att se ut?

– Utifrån vad jag har sett från Göteborg så ser de ut för att vara väldigt bolltrygga och har ett riktigt bra presspel. Det är något vi behöver försöka komma ifrån och om vi lyckas så har vi en god chans på 1-3 poäng.

Vad tror du om era chanser i årets seriespel?

– Vi är rätt trygga med hur vi har sett ut på försäsongen och vi tror stenhårt på det vi gör! Vi ska komma topp tre oavsett hur det kommer gå i vår första match.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.