Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Alex Timossi stannar i Helsingborgs IF


Helsingborgs IF är överens med FC Bayern om en förlängning av Alex Timossis låneavtal. Det nya avtalet sträcker sig över den allsvenska säsongen 2020.

Alex Timossi lånades in under våren med förhoppning om att spela seniorfotboll. Att den allsvenska säsongsstarten flyttades fram och fotbollen fick ta ett oönskat uppehåll gjorde dock möjligheterna till spel omöjliga. Nu står det klart att 19-åringen, som spelat alla fyra allsvenska matcher såhär långt, stannar i HIF säsongen ut.

– Det känns bra att det nu är helt klart och att man kan fokusera på kommande matcher. Förhoppningsvis får jag spela inför publiken på Södra Stå och Olympia snart igen. Det har jag saknat, säger Alex.

Text och bild: Helsingborgs IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.