Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Hattrick för Stojanovic Fredin i Skånederbyt: “Inte varje dag man gör tre mål”


Lunds BK fortsätter vinna i division 1. Under ondagskvällen kom lagets tredje raka seger via 3-1 mot Eskilsminne. Stor segerregisör var nyförvärvet för säsongen Oliver Stojanovic Fredin som gjorde hemmalagets samtliga mål.

– Det är inte varje dag man gör tre mål i en match, säger en lycklig hattrickhjälte efter slutsignalen och berättar om matchen som helhet.

– Första halvlek kommer vi in i deras spel med långbollar och skit vilket inte passar oss. Vi är två väldigt fysiskt starka lag som möter varandra så det blir mycket kamp där ute. I andra halvlek tycker jag dock att vi spelar mycket bättre än dom och då kommer chanserna också och idag fick jag göra tre mål på dom, även om två var straffmål, säger han ödmjukt.

Ja, två mål på straff, berätta lite, valde du hörn eller väntade du in målvakten?

– Det ska man väl inte avslöja, det vore väl dumt. Vi kan väl säga att jag valde hörn, haha.

Det är ju speciellt att göra hattrick, synd att få göra det inför tomma läktare?

– Ja, det är inte riktigt samma känsla även om vi nog inte hade haft 15 000 här på läktaren idag ändå men lite tråkigt är det.

Stojanovic Fredin hade en fin kväll på Klostergårdens IP

Matchen mot Eskilsminne var LBK:s femte för säsongen och på dessa fem har det blivit fyra segrar och en förlust. Stojanovic Fredin vill dock inte ta till allt för stora ord i sin mun trots den fina inledningen.

– Det har bara gått fem matcher men det är klart att det är skönt med en bra början på säsongen, nu gäller det att inte tumma på någonting utan fortsätta så här.

Du kom till klubben i slutet av mars, hur trivs du?

– Jag trivs jättebra, började lite tråkigt med uppskjuten serie och allt sånt men det har givit resultat med alla hårda träningar innan seriematcherna drog igång så det är skönt.

Hur kylig som helst vid straffpunkten, frågan är om han valde hörn eller väntade in keepern…
--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.