Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Oscar Petersson klar för Landskrona BoIS

Foto: Landskrona BoIS


Landskrona BoIS har gjort klart med den 21-årige mittfältaren Oscar Petersson som ansluter från Halmstad BK. Pettersson har rutin från både Allsvenskan och Superettan.

Oscar Pettersson och Landskrona BoIS har skrivit ett avtal som träcker sig över säsongen 2021.

-Precis. Det känns jäkligt kul och det ska bli väldigt roligt att komma igång. Jag blir ju inte spelklar förrän transferfönstret öppnar 29 juli, men jag är med och tränar redan nu. Så det passar väldigt bra att ha några veckor på sig att träna och komma in i laget, säger Oscar som gör sin första träning med BoIS på onsdagen till landskronabois.se och fortsätter.

-Jag vet att BoIS är en klubb med många supportrar, vilket gör det extra kul. Jag känner väl till några spelare i laget, och sedan har jag ju mött BoIS ganska många gånger och på det sättet fått känna på publiken på Landskrona IP, säger Oscar som i Halmstad var lagkamrat med förre BoIS-spelaren Karim Sadat.

BoIS tränare Billy Magnusson säger följande till klubbens hemsida om det senaste nyförvärvet.

-I Oscar får vi en ambitiös spelare som är användbar både som mittfältare och ytterforward. Han är trygg med bollen, har en stor arbetskapacitet och duktig på att driva boll, och fortsätter.

-Med detta tillskott i truppen förstärker vi vår rekryteringsidentitet, där vi gärna jobbar med unga, ambitiösa och utvecklingsbara spelare från närområdet.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.