Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Ali Riley tillbaka i FC Rosengård

Foto: FC Rosengård


Ali Riley kom till FC Rosengård inför säsongen 2012 då hon lämnade Western New York Flash. Efter sju säsonger och 132 matcher senare stod det klart att Riley lämnade Rosengård för spel i Chelsea, FC Bayern Munich och Orlando Pride.

Nu står det klart att Ali Riley lånas in till FC Rosengård resten av säsongen 2020.

– Jättekul att Ali är tillbaka hos oss. Hon har haft några år utomlands och efter allt kaos pga corona så är Ali tillbaka i Sverige. I Ali får vi hjärta, lojalitet och löpstyrka. Hon kommer göra denna truppen bättre, säger Therese Sjögran, sportchef i FC Rosengård till klubbens Facebook-sida.

Ali Riley kommenterar själv följande om spel i FC Rosengård resten av säsongen.

– Jag är oerhört glad och tacksam att få möjligheten att spela med FCR under 2020 och representera en klubb och stad som betyder så mycket för mig. Fast jag hade drömt om att återvända hem till Malmö någon dag, den här situationen var det sista vi kunde ha förutsett så jag vill verkligen tacka Therese och Jonas för deras tro på mig. Och jag vill även tacka Orlando Pride för att de gjorde lånet möjligt. Efter den längsta försäsongen någonsin i tre olika länder är jag redo att spela fotboll med ett fantastisk lag och bidra på alla sätt jag kan till framgångsrik säsong, säger Ali Riley till FC Rosengårds Facebook-sida.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.