Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Spelarförändringar i Landskrona BoIS


Spelarna i Landskrona BoIS har haft en veckas träningsledighet och vilat sig inför den tuffa höstsäsongen. Under fredagen meddelade man via sin hemsida att man har gjort tre förändringar inför hösten.

William Kvist lånades in från Varbergs BoIS inför årets säsong, ett lån som gällde fram till den 31:e juli. Nu står det klart att Kvist blir kvar i BoIS resten av säsongen.

– Egentligen skulle jag ju återvänt till Varberg, men jag tog kontakt med min rådgivare och frågade om det gick att lösa med Varberg, och det kunde vi göra på ett bra sätt. Så jag är väldigt nöjd, säger Kvist till landskronabois.se och fortsätter berätta att han kommer att spela utan ersättning.

– Jag är beredd att spela gratis, och det kommer jag att göra. Med tanke på var jag befinner mig i min karriär, och situationen inom fotbollen i stort, så känner jag att om man verkligen vill lyckas med något, får man kanske ge upp lite. Sedan är det ett halvår, det är inte så lång tid. Vi får se vad som händer i framtiden, det är alltid lite ‘ge och ta’, säger han.

Det står samtidigt klart att försvarsspelaren Jesper Lernesjö väljer att lämna Landskrona BoIS. Grunden till att han lämnar är att han ska börja studera i Jönköping.

– ”Jeppe” har jag haft både i skolan och i ungdomslagen. En fantastisk karaktär och en bra spelare, han var en av de som kom förra året som ett något osäkert kort, då han kom från division 3. Han har gjort mycket för oss, han har verkligen velat vara här och förstått förutsättningarna. Sedan har han hela tiden varit ärlig, när han förlängde inför denna säsongen så sa han att han ville ha in denna paragrafen i kontraktet, säger Billy Magnusson till landskronabois.se.

Tredje och sista nyheten som Landskrona BoIS släppte under fredagen är att Luka Petrovic kommer ingå i en låneaffär med IFK Malmö. Detta innebär att han kan gå mellan klubbarna med 24 timmars varsel.

Till klubbens hemsida säger Petrovic följande.

– Ja, vi håller på att lösa allt. Det blir en utlåning där jag kan hoppa mellan klubbarna med kort varsel. Vi ska bara få ihop schemat, men jag kommer träna med både BoIS och IFK Malmö och tanken är att jag ska få speltid i IFK, säger han.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.