Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stefan Hansson blir ny huvudtränare i Prespa Birlik

Foto: KSF Prespa Birlik


Tidigare i veckan stod det klart att tränarduon i Prespa Birlik Vladimir Kostic samt Daniel Mijac valde att lämna klubben. Sedan dess har en rekrytering pågått som nu är klar.

Under lördagen presenterade man Stefan Hansson som ny huvudtränare i Prespa Birlik.

– Förväntningarna är höga trots att jag vet att det är kortserie med många bra lag och många derbymatcher, men vi har en bra trupp i Prespa Birlik, säger Stefan Hansson till prespabirlik.se och fortsätter.

– Jag fick en förfrågan av sportchefen Dan Fransson i lördags kväll och det blev klart i tisdags. Det är en välorganiserad förening med många duktiga spelare. 

Stefan Hansson har en lång meritlista på sitt CV. En karriär som började i Svalövs BK och har sedan tagit fart både i Sverige och utomlands. Han har varit i klubbar som Landskrona BoIS, IFK Trelleborg, IFK Malmö, Fram FC, Køge BK, Sarpsborg 08 FF, Seychelles, med mera. Förutom klubbar han han även varit landslagstränare för Myanmar U23.

– Jag har tränat lag i länder som Vietnam, Myanmar, Indonesien, Bangladesh, Norge, Uganda, & Rwanda. Bland annat Myanmars landslag & Indonesien All Star-lag, så det har varit många olika länder i ganska många år, säger Stefan om sin karriär.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.