Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Omid Hushmand hattrickhjälte när Ariana premiärvann

Foto: Nisar Mirza

Foto: Nisar Mirza


Ariana har varit rejält uppsnackade inför säsongen i division 4 sydvästra. I den första matchen för säsongen motsvarade laget förväntningarna då man vann med klara 3-0 borta mot Vellinge FF. Stor segerorganisatör blev Omid Hushmand som förutom att vara en skicklig fotbollsspelare även är klubbens sportchef. Han är nöjd med lördagens vinst och med att inleda säsongen med ett äkta hattrick, alla målen gjorde under första halvlek.

– Jag gör tre olika typer av mål, alla vackra på sitt sätt. På det första drar jag en gubbe på kanten och skjuter sen in den på bortre. Andra målet är ett frisparksmål som är wow och tredje målet kommer när vår vänsterback snurrar halva deras lag och serverar mig på bortre.

Är ni nöjda med premiären i stort?

– I en premiär finns det alltid nerver och vi ville börja på ett bra sätt vilket vi också gjorde. Vi avgör matchen i första och spelar av den sen. Det var en kollektiv insats från Ariana, lejonen gör en stabil match och jag får äran att avgöra just idag.

Nästa match för Ariana är mot Limhamns FF den 7:e augusti, även denna gång är det bortaplan som gäller.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.