Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Lindström lämnar Eskilsminne- Petersson ersätter


Eskilsminne har haft en tung inledning av säsongen och året 2020 i stort. Först åkte laget ur svenska cupen efter förluster i samtliga matcher av gruppspelet. Därefter har resultaten inte gått vägen i seriespelet heller. Laget befinner sig som nästjumbo med fem poäng på de inledande nio matcherna. Nu väljer Eskilsminne att sparka huvudtränaren Mattias Lindström.

– Han har gjort sitt yttersta för att vända den negativa trenden och hanterat situationen väldigt professionellt gentemot föreningen. Det är alltid tråkigt när det inte blir som man tänkt sig, men vi tackar Mattias för denna tid och önskar honom ett stort lycka till med det han åtar sig framöver, säger Karl-Johan Hallenborg Olsson till Eskilsminnes hemsida.

Eskilsminne har valt att ersätta Lindström internt i form av dåvarande assisterande tränaren André Petersson som nu tar över som huvudtränare med stöd av Solo Hammar och Daniel Andersson.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.