Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Målfyrverkeri för Puhovic i sjuka premiärkrossen: “Var på spelhumör, då smäller det till”

Foto: Privat

Foto: Privat


Under förra säsongen gjorde Stehags AIF:s mittfältare Haris Puhovic 7 mål i seriespelet. I år har laget bara spelat en match men mittfältaren har redan gjort fyra mål. I premiäromgången mot Landora dröjde det till matchens 40:e minut för Puhovic att göra sitt första mål men därefter smällde han in ytterligare tre på 25 minuter. Puhovic säger att det hänt att han gjort fyra mål förr men det var ett tag sedan det inträffade sist.

– I knatteåldern har det nog hänt men inte i seniorsammanhang, då har det bara varit hattrick som bäst. Jag var på spelhumör kan man säga, ibland är man det och då smäller det till!

Snygga mål?

– Jag skulle vilja säga att de var ganska fina. Något väggspel där, någon snett inåt bakåt där och något långskott här. Mina mål var otagbara för målvakten om man säger så, haha.

44 mål om du fortsätter med samma målsnitt säsongen genom. Kanske inte helt realistiskt att nå det antalet mål?

– Jag siktar på att vinna skytteligan i alla fall. Sen är 44 mål lite att ta i får man nog säga. Man ska väl vara lite ödmjuk och med tanke på att vi spelar 11 matcher så skulle jag väl säga att det kan bli 13 mål. Hade jag sagt 30 hade jag nog inte spelat i division 5, haha.

Förutom Haris Puhovics fyrverkeri gjorde laget ytterligare tre mål när Landora besegrades med 7-2. Det var aldrig något snack om var vinsten skulle hamna menar mittfältaren då Stehag dominerade matchbilden från minut ett.

– Känner att vi har ganska bra koll på Landora hela matchen, blir lite trötta mot slutet och släpper in två ganska onödiga mål men annars rullade vi boll bra och var på bra spelhumör hela laget.

Ni slutade på en mittenplacering i fjol, vad kan vi förvänta oss av er i år med tanke på starten?

– Vi har siktat in oss på att gå upp till division 4. Vi har ett bra lag med många kvalitativa spelare så det är vårt mål. Nu spelar vi i en bra serie med tufft motstånd men vi ser oss själva som ett utav de bättre.

I nästa omgång spelar laget mot Dösjöbro på hemmaplan. Puhovic hoppas fortsätta ösa in mål då.

– Jag har planer på att smälla in minst två mål även då, det ska bli kul att lira igen!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.