Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

12 mål, 1 rött kort och två hattrickskyttar- Lidholm berättar om matchen som hade allt


Postnord-arbetare utanför plan, målkung på plan. Anton Lidholm visade framfötterna direkt när division 6 sydöstra inleddes under lördagen. I omgångens holmgång gjorde Sövestads anfallaren tre mål när laget vann mot Kivik efter en galen match med 7-5.

– Jag tror vi ledde matchen med tre måls marginal vid två tillfällen och då trodde man att matchen var död men så var det inte utan Kivik kom tillbaka till 5-5 så det kändes som en match som levde hela vägen in. Det var en galen match med mål var femte minut typ.

Du var en av två hattrickskyttar i matchen. Skönt att få igång målskyttet direkt?

– Ja, det var härligt. Extra skönt när vi mötte ett av de bättre lagen i serien också, säger Lidholm som berättar att det var ett tag sedan han spelade match senast.

Förutom två hattrickskyttar blev det även sex gula kort och ett rött i matchen som hade allt. För Lidholms del var det första tävlingsmatchen på länge då han valt att lägga fokus på studierna den senaste tiden.

– Jag har haft ett uppehåll nu under ett år då jag pluggat uppe i Örebro. Nu i och med Corona studerar jag hemifrån så där av blev det att jag började spela för Sövestad.

Kommer du bli kvar hela säsongen?

– Hela augusti i alla fall, sen vill jag se lite vilka möjligheter vi har att ta oss upp och om det fortfarande är roligt att spela. Då kan jag lätt komma hem på helgerna och spela match.

Ingen pengafråga alltså…

– Haha, nej för fan, inga pengar här inte.

Vad kan vi förvänta oss av från Sövestad 2020?

– Vi har en väldigt bra offensiv för division 6. Många av spelarna i laget hade kunnat spela för lag i bättre divisioner och det kan nog bli ganska många målglada matcher när vi spelar.

Ditt målsnitt ser ju fint ut efter premiäromgången, hur ska du hålla detta uppe?

– Det är bara att jobba på hårt och vara så effektiv som möjligt när lägena dyker upp. Försöka göra det jag är bra på så bra som möjligt så ska det nog bli bra

Nästa match är till helgen, blir det nytt hattrick då?

– Ja, det blir det. Ska åtminstone försöka!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.