Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Mustafa straffhjälte när Torn gick vidare i cupen: “Bara att tacka, göra mål och åka hem”


Torns IF är vidare till Svenska Cupens andra omgång efter en dramatisk seger borta mot Kristianstad under gårdagen. Matchen slutade 2-2 efter ordinarie tid och det krävdes en straff i förlängningen för att Torn skulle gå vidare till nästa omgång. Dardan Mustafa klev fram och gjorde inga misstag, målkungen beskriver gårdagens match som en typisk cupmatch.

– Vi möter ett taggat Kristianstad där vi själva inte riktigt kommer upp i nivå. Vi gör 2-1 med cirka tio minuter kvar och sen släpper in ett onödigt mål på slutet som gör att matchen går till förlängning. Där vinner vi tillslut och går vidare vilket var det viktigaste, säger matchhjälten.

Du gör två mål, ett av dessa en straff i förlängningen, berätta om straffsituationen?

– Vi slår ett inlägg där deras spelare får bollen på handen. Sen var det bara att tacka, göra mål och åka hem, haha.

Torn har haft lite uppehåll i seriespelet men till helgen drar division 1 södra igång igen. För Torns del väntar Motala på bortaplan. Laget från Stångby har försökt slipa på de sakerna som laget gjort bra hittills nu när det varit lite ledigt från matcher.

– Vi har försökt slipa på att göra det vi gjort bra ännu bättre. Vi är ett bra lag som vill fortsätta med den fina formen vi hade innan uppehållet. Det gäller att ta en match i taget och vi går för vinst mot alla lag vi möter i den här serien. Så bra är vi, säger Mustafa och avslutar med att pika sin lagkamrat Noor Zadran för hans dribblingar.

– Har tränat lite extra med honom där jag försökt lära honom att göra två skottfinter istället för fem på samma gubbe, haha!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.