Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Premiärmålskytten inför mötet mot BK Flagg


Mattias Gullin stod för ett mål och en assist och var en tongivande spelare när Åkarps IF vann premiären stort hemma mot KSF Kosova med 5-1. Idag väntar nästa match för laget från Burlövs kommun. Återigen är det hemmamatch som gäller, BK Flagg står för motståndet. Gullin berättar om känslan efter första matchen för Åkarps IF:s Facebooksida.

– Alltid kul att få göra mål och bidra. Känslan i laget har varit väldigt god både inför och efter premiären. En premiär är alltid en premiär, speciellt i år med rådande situation. Vi har väntat länge på att seriespelet ska dra igång och därför var det väldigt skönt att vinna premiären och på det sättet vi gör det.

Han berättar även om sina tankar inför matchen ikväll mot Flagg.


– Vi är förberedda på en tuff match, de är ett fysiskt och hårt jobbande lag. Vi får se till att göra jobbet och fortsätta på den inslagna vägen, säger Gullin.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.