Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Daniel Pode: “Höllviken blir en tuff match”


IFK Klagshamn vann premiären mot FC Trelleborg med 4-3 efter mål av Jesper Bengtsson, Othuke Christian Ajakpoloho, Ola Johnn Jönsson och Martin Flou.

– Segern mot Trelleborg är vi väldigt nöjda med, att åka ner som nykomling mot en av favoriterna och komma hem med tre poäng är oerhört skönt, säger Klagshamns tränare Daniel Pode.

Var du nöjd med ditt spel eller känner du att något saknades? 

– Är nöjd med hur vi står upp mot deras energi och tyngd sen märktes det i vårt eget spel att det var en premiär, lite spänt i första halvlek men under stora hela är vi nöjda såklart. 

Ni ställs mot BK Höllviken på imorgon, tankar inför den matchen? 

– Höllviken blir en tuff match. Ett lag som löper väldigt mycket och som tog en imponerande seger mot Rosengård i premiären så det gäller att vi är uppe i nivå på lördag. 

Höllviken kommer från en seger i premiären, hur mycket vet du om Höllviken sedan tidigare?

– Såg Höllviken ett par gånger förra året men där har hänt väldigt mycket sen dess. Men en viktig match för båda lagen såklart. 

– Vet inte vad vi kan förvänta oss för.

Vad tror du om matchbilden? 

– Matchbild eftersom varje match är så oerhört viktig så är känslan att många lag är mer försiktiga än vanligt men förhoppningsvis får vi se två lag som vill spela fotboll och att vi kommer med lite självförtroende efter sina segrar. 

Om vi summerar matchen på lördag eftermiddag, hur har det gått då? 

– När vi summerar matchen efteråt så hoppas jag såklart att vi har dragit det längsta strået och åker tillbaka till Klagshamn med tre poäng. 

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.