Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Mehmeti fri från skadehelvetet: “Känns jäkligt bra”

Foto: Wilhelm Nilsson


Fjolåret spolierades med skadekänningar i hälsenorna. Agon Mehmeti noterades endast för 15 matcher i Örebro SK, dit han anlände strax innan seriestarten i fjol. En operation i vintras skulle dock göra susen. Anfallaren har sedan dess prickat nätet tre gånger på åtta allsvenska matcher, varav fem inhopp.

– Det känns jäkligt bra. Jag känner mig fräsch och är redo för 90 minuter igen, säger Agon Mehmeti.

Mehmeti har sedan 2016, då han lämnade Malmö FF för andra gången, gjort sejourer i Stabaek, Genclerbirligi och Oxford United, innan han alltså kritade på för ÖSK. Ett val som den IFK Malmö-fostrade 30-åringen knappast ångrar.

– Jag trivs jättebra i Örebro. Laget är helt fantastiskt – underbara killar allihop. Allt är så familjärt. Sedan så gillar jag verkligen staden också. Örebro är en trevlig stad att bo i, berättar anfallaren.

I oktober skrev Mehmeti och Örebro SK ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2021.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.