Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stjärnförvärvet gjorde första minuterna för Ariana när laget vann programenligt

Foto: Ariana FC

Foto: Ariana FC


Ariana tog under fredagskvällen sin andra raka seger i division 4 sydvästra. Motståndet denna gång var Limhamns FF och segern skrev till 2-0, ett väntat resultat sett till hur snacket gått på förhand. Muamet Asanovski som blev klar för Ariana den 7:e juni gjorde igår sina första minuter för Malmölaget. Asanovski som tidigare i karriären spelat allsvensk fotboll för Malmö FF och även tillhört Landskrona BoIS kom till klubben utan en rejäl försäsong i benen. Därför har han inte spelat under inledningen, varken i träningsmatcher eller i seriespelet. Igår blev det dock ett inhopp för stjärnförvärvet som närmar sig matchformen.

– Jag fick cirka 35 minuter igår och kroppen känns bättre och bättre. Skulle inte säga att jag är 100 än men förhoppningsvis är vi där snart, säger Asanovski.

Vad tänker du om ert spel under de inledande omgångarna?

– Vi är väldigt bekväma i spelet och alla som är på plan vet sina respektive uppgifter. Fortsätter vi som gjort inledningsvis så tror jag inte det finns ett lag som kan slå oss.

Härnäst väntar BK Höllviken för Ariana. Malmölaget toppar division 4 med full poäng efter två omgångar och 5-0 i målskillnad.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.