Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Laget som vägrar tappa poäng- 24 raka segrar i seriespelet


Teckomatorps SK sopade banan med alla lag förra säsongen i division 6 mellersta. Laget vann samtliga 22 matcher och hade en målskillnad på plus 112 mål. I år har laget spelat två matcher i division 5 med raka segrar och 5-1 i målskillnad. Vi tog ett snack med lagets målkung Linus Edvinsson för att höra om det går att besegra detta TSK.

– Vi är jäkligt tunga att möta men absolut inte omöjliga att besegra. Förra säsongen blev en felfri säsong. Jag hoppas och tror att vi går obesegrade denna säsongen med! Vi förlorade förvisso en träningsmatch mot division 4-laget Glumslöv med 2-1 där vi enligt mig och fler borde spelat lika eller vunnit med tanke på chanserna vi hade.

Vad säger du om säsongsinledningen?

– Det har varit två svåra matcher direkt i början där vi mött Snogeröd och Höör. Jag tyckte ändå vi löste det utan problem i båda matcherna då vi är väldigt starka i i både försvar och anfall.

Du hade en väldigt trevlig målskörd i fjol (Edvinsson gjorde 40 mål). I år började du mållöst men i omgång två slog du till dubbelt upp. Är det nu du drar iväg i skytteligan?

– Haha ja, det är inte alltid bollen vill hitta in i mål. Det är många andra som redan dragit iväg med 4-5 mål efter två matcher. Jag får väl steppa upp kommande matcher i så fall, det blir tufft att vinna skytteligan i år kanske.

Enkelserie och drömstart, känns som att Teckomatorp mycket väl kan spela division 4 2021…

– Jag är nästan övertygad om att vi spelar division 4 2021. Med alla som jobbar inom klubben, sköter planen, ledare och spelare så ser framtiden ljus ut för TSK!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.