Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Nordbladh hyllar kollektivet efter Höllvikens skrällseger mot Ariana


BK Höllviken är inget lag som det talats om inför säsongen i division 4. Det skulle det kanske ha gjorts, laget har nämligen inlett säsongen i stor stil med två segrar och en oavgjord på de inledande tre matcherna. Under helgen besegrades topptippade Ariana som värvat flertalet spelare som tillhört klubbar på hög svensk nivå. Det skrämde dock inte Höllviken som vann med 2-1 på bortaplan och man undrar hur de lyckades besegra lejonen från Malmö som tagit två bekväma vinster tidigare under säsongen.

– Ariana är ett mycket duktigt och spelskickligt lag vilket vi visste på förhand. Därför la vi upp en strategi för hur vi skulle kunna störa deras spel men samtidigt bli farliga i vårt eget anfallsspel. Det lyckades med en del tur men skicklighet också såklart. Deras mål är att gå upp ytterligare en division och det märks på alla nyförvärv de fått in, säger tränaren Martin Nordbladh.

Ni är fortsatt obesegrade tre matcher in i serien, vad har stämt så bra inledningsvis?

– Det som är en klar och tydlig framgångsfaktor är att vi arbetar tillsammans som ett kollektiv på plan och håller oss till vår “gameplan”.

Överraskningslaget BK Höllviken ligger just nu på en andraplats i tabellen efter tre omgångar och frågan är om laget är i toppen för att stanna.

– Vi är i början av ett generationsskifte, där vi nu satsar mycket på våra egna ungdomar och resan har bara börjat. Vårt mål är att klara nytt kontrakt.

Vilka lag tror du kommer fightas om en plats i trean nästa säsong?

– De som ytterst kommer att slåss om platserna till trean är Ariana och Åkarp. Båda lagen har värvat friskt.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Nordbladh hyllar kollektivet efter Höllvikens skrällseger mot Ariana

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.