Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Samer Ali tar över rodret i Rosengård FF


Rosengård FF har spelat fem matcher i årets upplaga av Div.4 Sydvästra. En start som man inte riktigt hade önskat sig. Efter 450 spelade minuter har man endast lyckats ta ett poäng och ligger på en elfte plats.

Rosengård FF var nykomlingar i fyran förra säsongen och Charles Andersson kom till klubben under sommaren och redde ut det negativa tillståndet som man hade. Under hösten vann Anderssons gäng sju av nio matcher och slutade precis under ett kvalspel till trean.

Nu meddelar Rosengård FF via sin hemsida att man byter tränare när det återstår sex matcher av säsongen.

Ny tränare blir Samer Ali, som därmed återvänder till klubben.

– Han hoppade in och hjälpte till för två år sen med extremt bra facit och förhoppningsvis kommer även denna gång bli lika framgångsrik som sist. Hela Sams liv har kretsat kring fotboll. Han var fotbollsspelare själv. Var en av Sveriges bästa ungdomstränare i BK Olympic samt Malmö FF. I MFF jobbar han idag på heltid sen flera år tillbaka. Det är hans prio ett, men såsom hans schema ser ut så kommer han kunna vara med på varje match och endast missa någon fåtal träning, skriver Rosengård FF på sin hemsida om sin nya tränare.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.