Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Torns IF flyttar upp Olof Gullberg

Foto: Torns IF


För drygt en månad sedan flyttade Torns IF upp ungdomsspelaren Matthew Ambaye. Nu står det klart att man även väljer att flytta upp 18-årige Olof Gullberg som ansluter från Torns IF P19.

Olof Gullberg kom till Torns IF inför årets säsong då han lämnade Södra Sandby IF.

– Ytterligare en positiv nyhet för vår ungdomssatsning. Olof kom till oss i slutet på förra året och har tagit stora kliv på kort tid och anses nu vara tillräckligt bra för att spela i division 1. Förhoppningsvis kan hans och Matthews framsteg inspirera yngre spelare i föreningen och visa att det finns en möjlighet att gå hela vägen om man tränar hårt och bra, sa Hampus Danielsson, ungdomsansvarig i Torns IF till tornsif.se.

Herrlagets tränare Richard Ringhov säger följande om Olof Gullberg.

– Känns kul och inspirerande att vi nu flyttar upp ännu en talang till seniortruppen. Olof har tränat med oss ett tag och visat framfötterna och belönas nu med ett kontrakt. Olof har funktionell teknik och är dessutom en bra avslutare. Han är snabb och bra på att gå i djupet, vilket gör honom till en modern forward. Han visar också stor ödmjukhet och bra inställning inför seniorspel, vilket är en viktig egenskap om man ska komma någonstans med sin fotboll, sa tränare Richard “Kalle” Ringhov till tornsif.se.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.