Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Landskrona BoIS förlänger med Viktor Wihlstrand

Foto: Nisse Nilsson - www.nissenilsson.se


Viktor Wihlstrand kom till Landskrona BoIS inför säsongen 2019 då han lämnade Hittarps IK. Nu står det klart att BoIS väljer att förlänga kontraktet med mittbacken ytterligare två säsonger.

– Det är så vi jobbar, vi påbörjade en resa förra året. Viktor är lite äldre än många av våra spelare, men en lokal förmåga som är viktig för oss både på och utanför planen. Det är en riktig ledare som visat att han lätt kan spela i superettan om vi når dit, säger tränaren Billy Magnusson till HD.se och fortsätter.

– Fysiskt sätt och i huvudspelet var han stark redan förra säsongen. Men jag tycker han har blivit bättre på att driva fram boll och variera sina uppspel. Jag gillar när spelare kommer från lägre divisioner i den åldern och vill utvecklas. Det är skönt att vi kan få kontinuitet i det.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.