Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Skarström imponerad av Klågerup trots Malmö FF:s 12-0 kross: “Går de inte upp i år blir det nästa år”


De har fått vänta länge på att få spela premiären av seriespelet efter två uppskjutna matcher inledningsvis. Idag fick dock Malmö FF äntligen inleda säsongen med match borta mot Klågerups GIF och mycket till match blev det inte. Malmö FF som har en trupp fyllt av spelare med meriter från högre nivå en division 4 hade inga problem med Klågerup och kunde åka från Nya IP i Klågerup med 12 gjorda mål, inga insläppta och åtta olika målskyttar. En av dessa Melina Skarström som trots den långa väntan hållit humöret uppe inför att äntligen få spela premiären.

– Vi har tränat på och det är jätteroligt att gå till varje träning. Det är ett härligt gäng med många vinnarskallar i vår trupp och vi har kul tillsammans och kör järnet varje träning. Men så klart har vi saknat att spela tävlingsmatch så det var skönt att äntligen komma igång.

12 mål och åtta olika målskyttar, ett bevis på vilken bredd ni har i truppen?

– Ja, det är ett bra bevis. Dessutom har vi sex väldigt duktiga spelare till som inte var uttagna idag men som kör nästa match.

Vad är du mest nöjd med från premiärsegern?

– Glädjen i vårt lag och att Klågerup bjöd upp till kamp. De är mycket duktigare än vad jag hade tänkt mig och går de inte upp i år så blir det nästa år. Ett ungt lag med många bollskickliga talanger.

Att göra ett dussin mål och vara en av målskyttarna i premiären är något som borde firas, det ska Skarström också göra, dock inte med laget utan med släkten.

– Den firas med födelsedagsfest för småbrorsorna!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.