Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Anders Randrup lämnar Helsingborgs IF


Helsingborgs IF är överens med Anders Randrup om att avsluta avtalet som skulle gått ut efter säsongen.

Anders Randrup kom till HIF inför säsongen 2018. Han spelade 23 matcher och stod för fem assist när laget vann Superettan under samma säsong. Sammanlagt blev det 60 tävlingsmatcher för försvararen i klubben.

– Jag är oerhört glad och stolt över att ha fått spela och tillhöra HIF. Jag har träffat många trevliga människor och många jag ser som kompisar. Tyvärr lever vi i en speciell tid där fotboll spelas utan supportrar på läktarna, dem hade jag särskilt gärna ha spelat inför en sista gång. Jag önskar hela HIF stort lycka till och är säker på att laget avslutar säsongen starkt, säger 32-åringen.

Text och bild: Helsingborgs IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.