Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Ramadani-show har fört FK Besa närmare division 3- gjort 10 mål på sex matcher

Foto: Privat

Foto: Privat


Adnan Ramadani, det är ett namn som klingar fotbollsproffs och ser man till hans statistik i division 4 nordvästra 2020 så kanske han närmar sig eliten på allvar. Ramadani har nämligen stått för 10 mål under de inledande sex matcherna för FK Besa och fört upp laget till en fin andraplats i tabellen, en poäng bakom Borstahusens BK med fem omgångar kvar att spela. Laget har vunnit fyra av sex matcher, ändå var starten inte optimal menar anfallsstjärnan.

– Det började lite svajigt men nu börjar det se bra ut då vi har hittat tillbaka till vårt spel. Inför säsongen hade vi några nya spelare så det tar ett tag innan allt funkar men det går åt rätt håll nu!

Ramadani själv har stått för 10 av lagets 16 mål hittills men han är inte typen som vill framhäva sig själv. I stället menar han att målen han gjort är mycket tack vare sina lagkamrater.

– Alltid kul att göra mål men det funkar sällan om inte hela laget fungerar tillsammans.

Vad krävs för att FK Besa ska nå division 3?

– Det gäller att jobba ihop och hjälpa varandra som vi gjort de senaste matcherna. Gör vi det har vi en stor chans att nå trean.

Annorlunda i år jämfört med andra säsonger är att ligorna avgörs som enkelserier dvs att man endast möter motståndarna vid ett tillfälle. Ramadani gillar upplägget som gör varje match lite extra viktig.

– Enkelmöten är ju som en massa finaler där du inte har råd att göra misstag så det är kul men tufft, säger Ramadani.

Du har gjort 10 mål på sex matcher, hur många har du gjort när vi summerar säsongen?

– Jag bryr mig inte om vem som gör målen. Det viktigaste är att vi vinner, men jag är där när det behövs mål!

Nu närmast väntar match mot ett lag från bottenregionen i form av Bjuvstorp. Mycket talar därmed för att Ramadani-show fortsätter och anfallaren själv tror att så kan bli fallet om FK Besa som lag får ihop alla delar i spelet.

– Spelar vi vårt spel som vi ska kommer det finnas lägen för en Ramadani match!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.