Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Lucas Ohlander klar för Ängelholms FF

Foto: Ängelholms FF


Ängelholms FF är serieledare efter sex spelade matcher i Div 2 Västra Götaland. Nu meddelar Ängelholm via sin hemsida att man har gjort klart med Lucas Ohlander som kommer stärka truppen inför den kommande toppstriden.

– Lucas har tillbringat 5 år i den danska högsta och näst högsta ligan, senast i Naestved BK. Karriären började dock i HIF där hans prestationer ledde till en mängd landskamper på ungdomssidan, skriver klubben på sin hemsida om nyförvärvet.

 Roar Hansen säger följande om Lucas.

Han är teknisk och en bra passningsspelare. Jag hade honom i Öster en gång i tiden när vi lånade honom från HIF, då var han bara en offensiv spelare. Under åren i Danmark har han spelat vänsterback och balansspelare, säger Roar Hansen till klubbens hemsida.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.