Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Augustsson framhäver hårt jobb som nyckeln till Dösjöbros framgång


Fyra vinster, tre oavgjorda och noll förluster. Så ser Dösjöbros statistik ut efter sju matcher av division 5 västra 2020. Under lördagen besegrades Teckomatorp med 3-1 och det var en nöjd tränare i hemmalaget efter matchen.

– Känns naturligtvis skitbra, ser man över 90 minuter så tycker jag det är rättvist och det kändes närmare 4-1 än 3-2 så det var skönt, säger Johan Augustsson.

Varför vinner ni mot Teckomatorp?

– Vi jobbar hårt och springer mer än motståndarna. Man ser att det är ett bra lag vi möter sen saknar de några spelare idag men man spelar med de spelare man har.

Augustsson ser fram emot avslutningen på serien och tror att laget har goda möjligheter att hamna högt upp i tabellen. Han hyllar lagets jobb för varandra.

– Vi är fortfarande obesegrade, det handlar om att vi tar jobbet för varandra. Dessutom känner jag att två av de oavgjorda matcherna vi har är matcher vi borde ha vunnit.

Dösjöbro ligger i och med segern idag på tredjeplats i division 5 västra tre poäng bakom Teckomatorps SK som laget besegrade idag. I nästa match väntar BK Landora som endast skrapat ihop fyra poäng hittills.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.