Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Niklas Söderström hyllar ungdomarna efter vinsten mot Teckomatorp


Niklas Söderström tillhör inte den yngre skaran i Dösjöbros trupp 2020 med sina 35-år men är ack så viktig för laget som fortsatt är obesegrat i division 5 västra. Under lördagen kom en riktig skalp när laget besegrade till synes omöjliga Teckomatorp med 3-1 och därmed bröt TSK:s svit på 28 raka vinster i seriesammanhang. Söderström var självklart lycklig efter den viktiga segern som gör att laget hakar på i toppstriden.

– Känns fantastiskt, ser man över 94 minuter så är det absolut rättvist. Vi är väldigt svårslagna, speciellt här hemma och idag fick vi igång tugget på plan också vilket nog blev lite jobbigt för Teckomatorp.

Varför vinner ni matchen?

– Vi kom rätt in i det från början, vann de flesta närkamperna vilket oftast sedan sätter prägel på hela matchen.

Söderström grämer sig lite över tappade poäng i förra omgången då han kände att laget förtjänade vinsten. Hade de vunnit då hade de bara varit en poäng bakom Teckomatorp, nu skiljer det tre poäng med fyra matcher kvar att spela. Han tror dock ändå att chansen finns kvar att nå fyran.

– Utan tvekan har vi chansen, vi har fått tillbaka vinnarinstinkten i laget och framför allt så har många av de yngre förmågorna tagit flera kliv i sin utveckling. Vi har genomgått en generationsväxling som nu börjar ta fart, säger Söderström som själv linkade av plan en kort stund in på andra halvlek.

– Känning i baksidan och även smärta i höger knä, det får nog bli lite bedövning inför nästa match, haha.

Mycket folk på idrottsplatsen idag, håller ni er innanför ramarna med åskådarantal?

– Ja, det tror jag. De flesta höll sig väl utanför staketet, haha.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.