Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Jimmie Andersson: “Det är jätteroligt att vi fortfarande har allt i egna händer”


Dösjöbro IF är efter åtta spelade matcher i Div.5 Västra fortfarande obesegrade. Man ligger på en fjärdeplats med endast fyra poäng upp till en serieledning.

– Vi kan inte vara något annat än nöjda med tanke på att innan säsongen började visste vi inte alls vart vi stod och vilka spelare vi skulle ha tillgång till, bland annat flyttade vi upp åtta juniorer som har varit bärande för vårt lag och gjort det jättebrasäger Dösjöbros assisterande tränare Jimmie Andersson och fortsätter.

– Sen efter hand kom några av de gamla spelarna tillbaka plus några nyförvärv, så det har blivit en bra mix. Men tittar man tillbaka så retar man sig lite på alla de kryss matcher vi gjort då vi varit det bättre laget och borde vunnit några av dem, men vi är fortfarande obesegrade och det ska vi vara stolta över.

Det blev en oavgjord historia mot BK Landora, hur vill du summera den matchen? 

– Det var en match som präglades mycket av kamp och små fult spel samt att domarna inte hade sin bästa dag på jobbet.Vi kom inte upp i den nivå vi ville och då blir det så här ibland, sen är det jäkligt tråkigt att släpa in ett mål i 96 minuten.

Ni är det lag som har gjort flest mål, hur skönt känns det?

– Det är självklart roligt då vi vill spela en anfallsriktad fotboll och det har vi lyckats med sen är det extra roligt då vi har många olika målskyttar.

På fredag ställs ni mot Höörs IS, tankar inför den matchen?

– Det ska bli spännande då det är nu det ska avgöras vem som ska vara med i toppstriden, vi har haft en riktigt bra träningsvecka bakom oss och vi går för vinst som i alla matcher.

Hur mycket vet du om Höör sedan tidigare?

– Jag personligen vet inte mycket mer än att de har tre raka vinster och nu senast vann dem derbyt mot Hörby så det blir en tuff match, sen vet jag att min tränarkollega Johan Augustsson har full koll på dem.

Ni är med i toppen och slåss om topplatserna, hur ser du på resterande matcher? 

– Det är jätteroligt att vi fortfarande har allt i egna händer till i alla fall nå ett kval upp men då krävs det troligtvis nog vinster i resterande matcher och det vet vi att spelar vi på topp så kan vi slå alla lag.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.