Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

TV: Malmö Citys tränare tudelad efter poängen mot Vellinge


Marco Whittle som är huvudtränare för Malmö City FC kände att resultatet 2-2 mot Vellinge IF kändes rättvist men grämde sig samtidigt över målen som hemmalaget fick till. Malmö City hade ledningen med 2-0 kort in på andra halvlek när Vellinge först reducerade och därefter gjorde 2-2. Hemmalagets mål var båda lite omdiskuterade. Första målet kom till genom ett skott som gick via stolpen in och träffade målhjulet där hela bollen bedömdes vara över mållinjen. Kvitteringen kom till efter en straff som Whittle tyckte var tveksamt dömd. Hör tränarens tankar efter matchen nedan.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.