Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Leif Larsson ny tränare för Svedala IF

Foto: Svedala IF


I slutet av maj stod det klart att Svedala IF startar upp sin damverksamhet igen efter ha haft den vilande sedan 2015.

Nu står det klart att klubben har gjort klart med en ny tränare inför den kommande säsongen. Man har gjort klart med Leif Larsson som har en lång och gedigen tränarbakgrund.

Larsson har en bakgrund i både bredd- och elitsidan. Bland annat har Larsson varit i FC Rosengård och tränat F15-17, F17, F19. På seniorsidan har Larsson varit i klubbar som Köpingebro IF, Södra Sandby och nu senast FC Staffanstorp.

– Det är ett väldigt roligt uppdrag och det kommer bli väldigt spännande att se hur långt vi tillsammans kan utveckla laget. Svedala IF är en förening som ska ha ett Damlag igång och det är väldigt viktigt så att yngre spelare i föreningen också har något att se upp till, säger Leif Larsson till svedalaif.se och fortsätter:

– Förhoppningsvis kommer jag att tillföra erfarenhet och kunskap till tjejerna som vill spela fotboll i Svedala IF och även få tjejerna som redan spelar i föreningen att fortsätta spela och utvecklas. 

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.