Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Rumänska FF utesluts från Div.6 Sydvästra A efter hot och våld mot domare


I söndags fick matchen mellan Rumänska FF och Arlövs BI avbrytas. I andra halvlek bröt domaren matchen då det har varit hot och våld mot domaren från hemmalaget. Vid händelsen ledde Arlöv matchen med 2-1.

Under onsdagens möte med distriktets disciplinnämnd beslutades att Rumänska FF utesluts från Div.6 Sydvästra A och förlorar även matchen. Föreningen ska även betala en straffavgift på 25.000 kronor.

– Vi ser ytterst allvarligt på det allt mer ökande våldet på och omkring våra fotbollsplaner. Vi arbetar med Nolltolerans och – Schysst match och inom ramen för detta arbete är det väldigt viktigt att vi tar med krafttag när det uppstår fysiskt och verbalt våld, i det specifika fallet i första hand riktat mot våra domare, säger Skåne FF:s VD Peter Ekvall till Fotbollshörnan.

I och med Rumänska FF utesluts kommer alla tidigare resultat strykas och ny tabell går att se här.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.