Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Oväntade avslutningen i femman- Marieholm från tredjeplats till avancemang


Inför den sista omgången i division 5 västra så låg bollen i Teckomatorps händer. Om laget vann sin avslutande match mot Stehag skulle de vara klara för division 4 nästkommande säsong. Snogeröd låg på andraplats inför slutomgången på samma poäng som Teckomatorp fast med sämre målskillnad och en poäng bakom dessa fanns Marieholm. I sista omgången möttes Marieholm och Snogeröd och tränaren för hemmalaget trodde på möjligheten att ta klivet upp i fyran hela veckan innan dramat igår trots förutsättningarna.

– Vi har haft en bra känsla, träningarna har sett bra ut och vårt fokus har varit på matchen mot Snogeröd och att göra det vi kan, berättar Anders Nordström.

Hur gick känslorna under själva matchen?

– Vi får tidigt rapporter från Stehag att hemmalaget tagit ledningen mot Teckomatorp, samtidigt tar vi ledningen med 1-0. Sen under andra halvlek tar vi över matchen fullständigt och gör två, tre och fyra noll och har även bud på fler mål, säger Nordström och fortsätter.

– Rapporterna från Stehag fortsätter samtidigt komma att hemmalaget gjort fler mål och vi förstod ganska tidigt att detta fixar vi!

Från tredjeplats till avancemang för Marieholms IS del, måste varit en speciell dag för laget och dess tränare.

– Ett fantastiskt avslut på en konstig säsong, summerar tränaren Anders Nordström.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.