Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Mikael Brandrup: “Vi är nöjda med prestationerna i merparten av matcherna”


Bjärreds IF föll i den sista omgången och slutade därmed på en tredjeplats i Div.4 Nordvästra. Än är inte hoppet över för division tre då man imorgon inleder ett kval mot trean. I gruppen möter man Råå, Gärsnäs och Lunnarp.

Bjärreds tränare Mikael Brandrup summerar årets säsong så här.

– När vi summerar så är vi nöjda med prestationerna i merparten av matcherna. Vi har tagit ett steg till i utvecklingen och från att 2017 åkt ur trean, 2018 kvalat oss kvar i fyran och 2019 räddat kontraktet i sista omgången så får ju en tredje plats ses som ett resultatmässigt jättekliv 2020. 

Det blev en jämn toppstrid med många lag som var aktuella för en serieseger, känns det surt att tappa på mållinjen? 

– Nu tappade vi inte riktigt det på mållinjen utan FK Besa satt i förarsätet i stort sätt hela serien igenom. Skall man leta efter något som känns surt så är det väl att vi släpper in ett kvitteringsmål mot just Besa i 94:e minuten i omgång två. Hade vi rett ut det där så kunde det sett annorlunda ut inför sista omgången. 

Nu väntar en kvalgrupp mot trean, hur är tankarna inför detta? 

– Ska bli superkul. Som fotbollsspelare så måste man ju älska att spela tävlingsmatcher, så att få tre till nu i höst är en ren bonus. 

Matcher mot Råå, Gärsnäs och Lunnarp, hur mycket koll har du på dessa sedan tidigare?

– Det är väldigt lite. Vet att Lunnarp har Kojo Annor som är en av de bästa spelarna som spelat div 4 dom senaste åren och som gjorde totalt 4 mål på oss 2018. 

Vad tror du om era chanser i kvalgruppen? 

– Råå och Lunnarp är klara favoriter. Vi ska fortsätta spela vårt spel så får vi se hur långt det har räckt när kl är 16.00 den 25:e oktober.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.