Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

22-årige Alexander Engbe avslutar spelarkarriären efter motivationsproblem- hintar om en fortsättning inom fotbollen


Alexander Engbe hade en kanonsäsong i fjol när hans Vellinge IF tog sig upp till division 3 då anfallaren gjorde 20 mål i seriespelet. Under årets säsong i trean har det gått något trögare för anfallaren. Han landade på fem fullträffar och drogs med skadekänningar under säsongens gång. Nu skriver den 22-årige anfallaren på sociala medier att han väljer att lägga fotbollsskorna på hyllan. Så här skriver Engbe om beslutet att lägga spelarkarriären bakom sig:

“Idag kan jag meddela att jag slutar spela fotboll. Efter många om och men tog jag beslutet i somras att sluta spela efter denna säsongen. Den största anledningen till detta är att jag inte längre ser fram emot att gå och träna eller spela match. Detta är känslor som jag brottats med under en längre tid, och i somras insåg jag att det inte finns någon idé att fortsätta med något som inte får mig att må bra.

Jag bestämde mig för att slutföra pågående säsong. Jag har försökt att hålla skenet uppe och gjort mitt bästa för att kunna prestera på varje träning och match. Jag ska inte ljuga, det har varit tufft. Jag önskar också att jag kunde avslutat på ett bättre sätt. Istället hindrade en muskelbristning mig från att spela de två sista seriematcherna, men sådan är fotbollen ibland.

Trots detta tar min livslånga relation till sporten inte slut här. Satsningen inom fotbollen går vidare och jag är mer taggad och målmedveten än någonsin. Den enda skillnaden är att jag framöver kommer stå vid sidan av planen. Nya mål, samma driv. The best is yet to come”

Verkar som att vi får se Engbe framöver ändå men inte som spelare utan i annan form. Vi önskar Alexander Engbe all lycka framöver!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.