Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Totte Holmkvist skriver på lärlingskontrakt med Trelleborgs FF


Ytterbacken Totte Holmkvist är den senaste U19-spelaren att skriva på ett lärlingskontrakt med Trelleborgs FF. Holmkvist har varit uttagen till P02-landslagsläger flertalet gånger under året och även om det inte blivit debut i Superettan än så spelade han 120 minuter i matchen mot Torns IF i Svenska Cupen.

Huvudtränare Kristian Haynes om Totte Holmkvist till klubbens hemsida:

– Totte Holmkvist är en spelare som jobbat sig till ett välförtjänt lärlingskontrakt. Totte är målmedveten och jobbar hårt varje dag för att bli en bättre spelare. Totte är regelbundet uttaget till ungdomslandslag och gör en stor uppoffring i och med att han bor en bit ifrån Vångavallen och har således en hel del restid varje dag. Som spelare är det en ytterback där man alltid vet vad man får. Gedigen både defensivt och offensivt och har en jämnhet i prestationerna vilket gör att det är en spännande spelare som vi ser stor utvecklingspotential i.

Text: Trelleborg FF:s pressmeddelande. 

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.