Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

TV: Jonas Pedersen lyckades föra Husie IF till fyran- spelarna kraschar intervjun


Jonas Pedersen tog sitt Husie IF till fyran efter en dramatisk eftermiddag på Toftavallen i Ödåkra. Trots att Husie tog ledningen precis innan halvtid och att det då krävdes tre mål för hemmalaget för att vända blev det dramatik på slutet. Ödåkra lyckades nämligen göra både ett och två mål och med tio minuter kvar var känslan att även trean skulle komma. Husie kunde dock hålla undan och gjorde även 2-2 med matchens sista spark. Vi fick några ord med tränaren efter matchen och det var en lättad coach som kunde pusta ut när avancemanget stod klart.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.