Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Peter Olsson förlänger med Eslövs BK


Eslövs BK kämpade om en överlevnad i division två denna säsong och slutade elfteplats med samma poäng som Prespa Birlik som slutade på kvalplats. Med bättre målskillnad lyckades Eslövs BK hålla sig kvar i serien.

Peter Olsson kom till Eslövs BK för fyra säsonger sedan. Nu står det klart att han väljer att förlänga sitt kontrakt ytterligare en säsong med klubben och går därmed in på sin femte säsong.

– Vi i EBK är mycket nöjda och glada över att Peter förlängt kontraktet. Peter har ett stort förtroende inom föreningen och i seniortruppen. För att nå vår målsättning, att etablera oss och bli ett stabilt division 2-lag och att utveckla våra spelare vidare, så är Peter en mycket viktig del av organisationen, betonar Kenneth Larsson, kansliansvarig i EBK till skd.se.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.